britax romer autostoel logo

De beste Britax Römer autostoel

Als je op zoek bent naar een degelijk en veilige autostoel, dan is Britax Romer autostoel een goede optie. Dit Duitse autostoeltjes merk is namelijk top notch als het gaat om veiligheid. Britax Römer gaat daar zelfs zo ver in, dat zij een in-house testruimte hebben, waar alle autostoeltjes uitvoerig worden getest in een uitgebreid crash test systeem. Het is dan ook niet zo gek dat veel ouders voor dit merk kiezen om om de sterke veiligheid. De autostoeltjes van Romer worden nog seeds grotendeels geproduceerd in Duitsland, wat garant staat voor kwaliteit en goede autozitjes.

De beste Britax Römer autostoel groep 2/3

Dit is een tekst

De beste Britax Romer autostoel groep 1/2/3

Dit is een tekst

britax romer autostoel afbeelding 1

De Romer autostoeltjes kan je voor én achteruit gebruiken met de Dualfix

Als je een autostoeltje koopt heb je vaak de keuze uit een autostoeltje dat je voorwaarts of achterwaarts kan gebruiken. Tot een leeftijd van 12 maanden vervoer je jullie kind altijd achterwaarts en daarna kan je er voor kiezen om een voorwaarts autostoeltje te kopen. De Dualfix autostoeltjes van Britax Romer kan je daarentegen vooruit én achterwaarts blijven gebruiken. Achterwaarts vervoeren is over het algemeen veiliger bij een frontale impact van een botsing. Je kind is op die manier beter beschermd. De 360 graden draaibare autostoeltjes zijn een goed alternatief voor andere merken met vaste zitjes.

Veiligheid staat centraal bij Bitrax Romer

De voornaamste reden waarom je een autostoeltje koopt is natuurlijk voor de veiligheid. Je wilt graag dat je kind veilig en comfortabel in het autostoeltje zit. Bij Britax Romer zijn de veiligheid tests zeer geavanceerd, omdat zij een eigen crashtest omgeving hebben ontwikkeld. Op deze manier kunnen autostoeltjes uitvoerig worden getest en worden aangepast op basis van de testresultaten. Deze manier van het ontwerpen van autostoeltjes is vrij uniek, want het resultaat is een goed en super veilig door ontwikkelde autostoel. Om deze reden komt bijvoorbeeld ook de Kidfix 2 terug in onze lijst met beste autostoel groep 2/3. Bekijk ook de video, om te kijken hoe ze dit bij Britax Romer doen.